Selecteer een pagina

Privacyverklaring

Koffie met een J respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om boekingen te verwerken. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Koffie met een J gebruikt de verzamelde gegevens om:

  • Producten te leveren. Hiervoor heb ik je naam, e-mailadres en adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling te bevestigen en je bestelling te leveren.
  • Betalingen uit te laten voeren. Hiervoor zijn je naam en betaalgegevens nodig.
  • Te reageren op vragen en opmerkingen. Voor contact via e-mail heb ik je naam en e-mail adres nodig. Voor contact via telefoon of WhatsApp heb ik je telefoonnummer nodig. Voor contact via Facebook Messenger alleen je (gebruikers)naam van Facebook.

Samenwerking met derde partijen

In samenwerkingen met derde partijen wordt onderscheid gemaakt tussen partijen die gegevens verwerken, waarbij afspraken zijn vastgelegd in een verwerkingsovereenkomst, en partijen die zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken van gegevens.

Koffie met een J werkt samen met de volgende verwerkende partijen:

  • Anti-spam plug-in – voor het beveiligen van mijn website.
  • Dropbox – voor de back-up van mijn website.
  • Google Analytics en Google Search Console – voor het analyseren en verbeteren van mijn website.
  • KPN – voor telefonisch contact.
  • LennMedia – voor hosting van mijn website en e-mail.

Bovenstaande derde partijen hebben de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Koffie met een J werkt samen met de volgende partijen die zelf verwerkingsverantwoordelijk zijn:

Cookies

Daarnaast gebruikt Koffie met een J cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de website navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan daardoor de website zo goed mogelijk aanpassen aan de behoeften van bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Koffie met een J plaatst cookies om de volgende redenen:

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je de website hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. De informatie wordt geanonimiseerd verzonden doordat het laatste gedeelte van het IP adres wordt verwijderd voordat dit opgeslagen wordt.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Koffie met een J verkoopt je gegevens niet

Koffie met een J zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het leveren van producten worden maximaal zeven jaar bewaard ten behoefte van de belastingaangifte. Correspondentie bewaar ik maximaal 3 jaar voor naslag.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Koffie met een J opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar kopje@koffiemeteenj.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Koffie met een J en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als ondernemer, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Koffie met een J
Maatmansweg 3
7425 NC Deventer

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via 06 15 963 950. Buiten deze tijden en voor niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

Deze privacyverklaring is opgesteld op 29 maart 2021.