Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aankoop bij Koffie met een J. De algemene voorwaarden kunnen tussentijds worden gewijzigd en/of aangevuld. De nieuwste versie van de algemene voorwaarden staat op de website en dit is de versie die geldig is.

Bestellen

De producten van Koffie met een J zijn te bestellen via de website. Bij betaling dien je ook akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, krijg je binnen 1 werkdag een bevestigingsmail met daarin het totaal bedrag inclusief verzendkosten. Heb je binnen 1 werkdag geen e-mail ontvangen? Neem dan even contact op. Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verwerkt en verzonden dan wel klaar gezet voor afhalen.

Annuleren

Een bestelling kan, om welke reden dan ook, binnen 24 uur worden geannuleerd mits deze nog niet is verzonden/klaargezet. Een annulering kan worden doorgegeven via e-mail onder vermelding van het bestelnummer.
Heb je een e-mail ontvangen dat je bestelling klaar staat voor afhalen dan wel dat je bestelling is verzonden, dan is annuleren niet meer mogelijk.

Retourneren

Een bestelling kan gedeeltelijk, dan wel geheel, worden geretourneerd mits de verpakkingen ongeopend zijn. Na opening is retourneren niet meer mogelijk.

Retourneren dient van te voren via e-mail te worden gemeld. De kosten van retourneren zijn voor rekening van de klant tenzij er, na overleg, anders wordt afgesproken.

Prijzen

Alle prijzen op koffiemeteenj.nl worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief btw. Prijzen kunnen tussentijds wijzigen, om welke reden dan ook.

Betaling

Bij bestellen kun je kiezen voor betaling met IDeal / Bancontact / vooraf overmaken. De betalingen voor Koffie met een J worden uitgevoerd door Mollie. 

Rechten van intellectuele eigendom en eigendomsrechten

Op alle teksten, illustraties en afbeeldingen van Koffie met een J berusten rechten van intellectueel eigendom. Ongeoorloofd gebruik en het zonder toestemming verspreiden, via welk medium dan ook, van (gedeelten van) de website koffiemeteenj.nl is ten strengste verboden. Overname van (gedeelten van) de website is verboden, tenzij ik hier uitdrukkelijke schriftelijke toestemming voor heb gegeven.

Klachten

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de producten dan kan dit via e-mail dan wel telefonisch worden gemeld aan Koffie met een J. In overleg zal dan worden besloten of producten worden vervangen dan wel dat de producten worden vergoed.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contact

Koffie met een J staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Deventer onder nummer 80324029. Het btw nummer van Koffie met een J is … Alle contacten met betrekking tot overeenkomsten, bestellingen en overige vragen of klachten lopen via de email: kopje@koffiemeteenj.nl of schriftelijk via:

Koffie met een J
Maatmansweg 3
7425 NC Deventer

Koffie met een J is telefonisch bereikbaar via 06 15 963 950.

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst aangepast op 29 maart 2021.